KULTURO søger nye redaktører

Tidsskriftet KULTURO har eksisteret i 20 år og udgives af redaktionen selv uafhængigt af institutioner. I hvert nummer belyses et tema ud fra forskellige samfundsmæssige, politiske og æstetiske vinkler, gennem artikler, interviews og kunstneriske og skønlitterære bidrag. KULTURO udkommer halvårligt og kan købes hos udvalgte boghandlere og museer.

Du vil indgå i en redaktion med cirka seks andre medlemmer og vil få medansvar for hele processen fra idéudvikling til færdigt tidsskrift, samt diverse administrative opgaver. Du får dermed rig mulighed for at præge arbejdet og det endelige tidsskrift ud fra dine egne faglige interesser. En stor del af arbejdet består i at redigere artiklerne i samarbejde med skribenterne. Det er derfor en forudsætning, at du har erfaring med sprog og formidling. Desuden er erfaring med fundraising, økonomi og opsætning i InDesign eller lignende programmer en fordel, men ingen nødvendighed.

Da KULTURO opererer i det tværæstetiske felt, søger vi redaktionsmedlemmer, der spejler dette; vi forestiller os derfor, at du er studerende med en faglig viden eller interesse indenfor områder såsom samfund, politik, kunst, litteratur og kultur.

Vi mødes cirka én gang om ugen til redaktionsmøde. Derudover skal der sættes et par timer af til opgaver i løbet af ugen – og lidt flere hen mod release. Vi regner med, at du vil være med i redaktionen i cirka 2 år.

Arbejdet er ulønnet. Er du interesseret, så send en ansøgning til post@kulturo.dk. Du er velkommen til at inkludere idéer og temaforslag til tidsskriftet i ansøgningen.

Ansøgningsfrist mandag d. 1 december 2014.

Samtaler afholdes løbende i de første uger af december. Som ny redaktør vil du blive tilbudt at deltage i redaktionsarbejdet umiddelbart derefter.

Venlig hilsen
Redaktionen

Download PDF

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen