Indholdsfortegnelse #26

Uden titel
Trille Skjelborg

Rullekebab og gårdbutik – om madkulturelle tendenser
Niels Kayser Nielsen

Daily Bread
Christian Gonzenbach

Uhm, der er smagløst!
Christian Coff

Mortadella
Chriatin Gonzenbach

0:50 – samtale med Mads Hagstrøm
Camma Juel Jepsen

Pad Thai som kunstnerisk projekt – måltidet som social interaktion i Rirkrit Tiravanijas kunst
Camilla Jalving

Food Design 1-93
Hendrike Kühne og Beat Klein

ØSTERS, forskrift
Jeppe Brixvold

Smagens selekterende sanselighed – madens æstetiske kommunikation
Helle Brønnum Carlsen

Introversion
Christian Gonzenbach

CROSTINI TOSCANI OG CHOKOLADE
Sissel Bergfjord

Spiseforstyrelsernes tavse kulturkritik
Anders Dræbt Sørensen

Mad
Rasmus Svarre Hansen

Cheese Room
Cosimo Cavallaro

NIETZSCHE/MAD
Thomas Kyhn Rovsing Hjørnet

Mad, medicin of filosofi I Øst og Vest
Per Torp Sangild

Is that a banana in your pocket…?
Honey Bebi Beckerlee

Det kødelige paradis – Frugten som afrodisiakum i Tusinde og én nats eventyr
Karsten Wind Meyhoff

Fordøjelsen
Thomas Kyhn Rovsing Hjørnet

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen