Uden titel
Trille Skjelborg
Rullekebab og gårdbutik – om madkulturelle tendenser
Niels Kayser Nielsen
Daily Bread
Christian Gonzenbach
Uhm, der er smagløst!
Christian Coff
Mortadella
Chriatin Gonzenbach
0:50 – samtale med Mads Hagstrøm
Camma Juel Jepsen
Pad Thai som kunstnerisk projekt – måltidet som social interaktion i Rirkrit Tiravanijas kunst
Camilla Jalving
Food Design 1-93
Hendrike Kühne og Beat Klein
ØSTERS, forskrift
Jeppe Brixvold
Smagens selekterende sanselighed – madens æstetiske kommunikation
Helle Brønnum Carlsen
Introversion
Christian Gonzenbach
CROSTINI TOSCANI OG CHOKOLADE
Sissel Bergfjord
Spiseforstyrelsernes tavse kulturkritik
Anders Dræbt Sørensen
Mad
Rasmus Svarre Hansen
Cheese Room
Cosimo Cavallaro
NIETZSCHE/MAD
Thomas Kyhn Rovsing Hjørnet
Mad, medicin of filosofi I Øst og Vest
Per Torp Sangild
Is that a banana in your pocket…?
Honey Bebi Beckerlee
Det kødelige paradis – Frugten som afrodisiakum i Tusinde og én nats eventyr
Karsten Wind Meyhoff
Fordøjelsen
Thomas Kyhn Rovsing Hjørnet